E Dashur Diasporë Strugane! Faleminderit nga Zemra!
Pas përfundimit të tubimit në Winterthur- Zvicër, ku u prit Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, z. Ziadin Sela dhe bartësi i listës për këhsilltar nga kampi i Aleancës për Shqiptarët z. Imer Imeri, ne si degë e Strugës e ndjejmë për detyrim të shprehim falenderimet më të thella për organizatorët dhe pjesëmarrësit që e bënë madhështor dhe që ka për tu kujtuar me vite radhazi!
Faleminderit mërgatë strugëne në Zvicër, faleminderit dhe mirupafshim në 15 Tetor.