Nuk bëhen bisedime me Lëvizjen BESA dhe me Partinë Demokratike Shqiptare për hyrjen e tyre në Qeveri, konrmoi sot zëdhënësi qeveritar Mile Boshnjako… Nuk bëhen bisedime me Lëvizjen BESA dhe me Partinë Demokratike Shqiptare për hyrjen e tyre në Qeveri, konrmoi sot zëdhënësi qeveritar Mile Boshnjakovski.

Në bringun e sotëm të rregullt me gazetarët, zëdhënësi Boshnjakovski tha se nuk zhvillohen bisedime për këtë as me PDSH-në dhe as me Lëvizjen BESA. Takimi i djeshëm i kryeministrit Zaev me liderin e Lëvizjes BESA, Bilal Kasami ka qenë në drejtim të përkrahjes së BESA-s për pakon e ligjeve reformatore që duhet të votohen në Kuvendin e RM-së. Nga ana e BESËS është konrmuar se do të japin përkrahjen për të gjitha proceset reformatore që po bën Qeveria.

Read more: http://www.tetova1.mk/2018/01/10/zedhenesi-qeverise-besa-pdsh-ne-qeveri/#ixzz53mrWJslh