Fjalimi perkryer i te madhit Bujar Asqeriu, i dale nga thellesia e shpirtit se cfare masakrimi po u bejne artistave… Ministria e Kulturës ka improvizuar një Teatër të përkohshëm per aktorêt e teatrit,i cili nuk i pérmbush kèrkesat e tyre,pasi ai nuk ka njé standart pér tè qene njè teater i mirfilltè.Supozohet qé nè vend tè teatrit egzistencial,pas prishjes,do ndertohet nje pallat gjigand!

Fjalimi Bujari Asqeriut

Fjalimi perkryer i te madhit Bujar Asqeriu, i dale nga thellesia e shpirtit se cfare masakrimi po u bejne artistave… Degjojeni dhe shperndajeni sa me shume zerin e tij!

Posted by Kadri Roshi on Monday, February 12, 2018