Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev është pritur me ceremoni zyrtare në Pogradec nga Kryeministri Edi Rama në orën 14:40. Zaev dhe kabineti i tij qeveritar do të zhvillojnë mbledhje të përbashkët me qeverinë shqiptare.

Por, kryeministri Edi Rama, nuk ka qënë i qetë gjatë cereminisë pasi ai është pritur me protesta nga një grup të rinjsh demokratë.

ERTV Live?: Pogradec – Ceremoniali zyrtar i mirëseardhjes për nder të Kryeministrit Zaev dhe Këshillit të Ministrave të Maqedonisë ????

Posted by Edi Rama on Friday, December 15, 2017

ERTV Live?: Nis sesioni plenar i Mbledhjes së dy Qeverive ????

Posted by Edi Rama on Friday, December 15, 2017