Në Tiranë sapo doli nga shtypi një libër i ri mbi jetën e Azem Hajdarit, figura kryesore e lëvizjes anti-komuniste shqiptare në dhjetorin e vitit 1990. Sot në 55-vjetorin e lindjes së tij, shokë dhe pjesëtarë të asaj lëvizjeje, sjellin kujtime dhe vlerësimet e tyre për deputetin e ndjerë, i cili humbi jetën në një atentat 20 vjet më parë.VOA

Azem Hajdari

Në Tiranë sapo doli nga shtypi një libër i ri mbi jetën e Azem Hajdarit, figura kryesore e lëvizjes anti-komuniste shqiptare në dhjetorin e vitit 1990. Sot në 55-vjetorin e lindjes së tij, shokë dhe pjesëtarë të asaj lëvizjeje, sjellin kujtime dhe vlerësimet e tyre për deputetin e ndjerë, i cili humbi jetën në një atentat 20 vjet më parë.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Sunday, March 11, 2018