Turisti në mërgim

Ketu jemi prane Aeroportit, ku Turisti i Struges Ziadin Sela percillet per ne diaspore, me shpresen e vetme qe edhe kete radhe ti mashtroje mergimtaret, per te votuar ne zgjedjet lokale te 15 Tetorit.

Ky turist bredh andej ketej me premtime boshe duke harruar se 5 vitet e kaluara nuk plotesoje as edhe nje premtim per mergimtaret!
Gjate mandatit qe kaloje trefishoje megrimin e te rinjve strugane…dyfishoje migrimin e familjeve shqiptare, dhe me e keqja nuk plotesoje as edhe nje premtim qe nga viti 2013 te per mergimtaret..per me shume ndiqni premtimet e Turistit te Struges qe pretendon Kryetarin e ardhshem ne qytetin turistik!

Mergimtar te dashur beni pyetje turistit ne mergim, Cfar ka ber per Ju?!

E vetmja rruge eshte vota ne vendin e duhur per Strugen qe duam! Rretho nr 3.