Princi dhe “Zonja e Parë”, mund të jetë titulli i një përralle, por nuk është në fakt: Harry dhe Melania Trump janë takuar për herë të parë në Toronto të Kanadasë.

Të dy kanë qenë të përkushtuar si përfaqësues të kombeve të tyre për ushtarakët invalidë për shkak të shërbimit në “Invictus Games 2017”, ku kanë ndaluar dhe kanë kryer një takim të shpejtë dypalësh.