Me fillimin e reshjeve të borës, furnizimi me energji elektrike, në qytetitn e Strugës është kthyer në problem shqetësues për shkak të defekteve në rrjet. Si pasijë e difekteve teknike,ka bërë që qyteti i Strugës dhe rrethina e saj,të jenë në errësirë totale.Situata më problematike paraqitet në zonën me trashesi të madhe të dëbores,pasi edhe difektet janë më të mëdha.Nga EVN Maqedoni thonë se ekipet e tyre janë në teren, por se nuk kanë mundur të depërtojnë deri në vendet ku është paraqitur defekti. Situatë e ngjajshme paraqitet sa herë qe rreshjet e borës arrijn mbi 40 centimetea.Klik.mk