Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami është i ftuar në TV21 për të folur rreth situatës së krijuar më të re brenda kësaj partie politke.

I pyetur se përse nuk veproi ashtu siç premtoi, pra të dorëhiqet nëse nuk i fiton zgjedhjet, Kasami përgjigjet se ka vepruar më mirë se kaq, duke kërkuar organizimin e kongresit të parë të kësaj partie politike.

Sipas tij, kongresi ndihmon në riformatimin e partisë politike, pasi që ka patur edhe prurje të reja brenda kësaj partie politike.

Kasami bëri të ditur se organet e partisë, vendosën organizimin e kongresit për të përmirësuar gabimet e bëra në këto tre vite dhe për të ofruar njerëz ende të ri, përfshi tërheqjen e atyre që dështuan, duke u nisur edhe nga kryetari i partisë politike