Jemi të detyruar të reagojmë ndaj çdo budallallëku të Ramiz Burdushit dhe kryeministrit të tij, Armend Kadrioski.

O të mjerë, koha juaj përfundoi më 15 Tetor. E morët përgjigjen e popullit. Nuk ju ndihmuan as paratë e pista që i derdhët natën. Pse e turpëroni veten akoma më shumë. As diplomat që i jepni në këmbim të votave nuk ju ndihmojnë dot.O të mjerë, koha juaj përfundoi më 15 Tetor. E morët përgjigjen e popullit. Nuk ju ndihmuan as paratë e pista që i derdhët natën. Pse e turpëroni veten akoma më shumë. As diplomat që i jepni në këmbim të votave nuk ju ndihmojnë dot.