Ramiz Merko shpalli fitoren e tij ë Strugë. Ai në një proboncim për media,tha se do të jetë Kryetar i të gjithë qytetarëve pa asnjë dallim .Merko, faleminderoj të gjithë qytetarët .Ai gjithashtu tha se Struga votoi në mënyrë multietnike.

“Faleminderit për të votën dhe përkrahjen e dhënë dhe ne do të angazhohemi për një ardhmëri më të mirë, mundësi më të mirë për jetesë, dhe mundësi më e mirë për gjeneratat e ardhshme “, theksoi Merko.

Edhe kryetari i BDI-se, Ali Ahmeti shpalli fitoren ne Strugë.