Protesta e dytë kundër marrëveshjes për kufirin detar Shqipëri-Greqi,u zhvillua sot përpara Kryeministrisë.

Protesta e inicuar nga shoqëria civile dhe një grup patriotësh ka filluar. Pjesëmarrësit mbajnë në duar flamuj kombëtarë dhe banderola me mbishkrime nacionaliste.

Gazetarja e Fax News, Klaudia Karabolli raporton se protesta është paqësore megjithëse pa një pjesëmarrje masive. Protestuesit kërkojnë transparencë për marrveshjen.