Nxënësja e shkollës fillore “Goce Delcev” në Tetovë, Nusmina Pajaziti, në të cilën shkollë
mësuan edhe tre viktimat nga pesë viktimat e të së njëjtës familje Zulbeari, e tronditur nga
kjo tragjedi tha se nxënësit dhe shokët e viktimave e kemi përjetu shumë rëndë këtë
tragjedi të madhe, njofton TetovaSot.
“Dhimbjen e kemi përjetu shumë keq, ka qenë si shok për ne, nuk e kemi pritë diçka të
tillë, kur morrën vesht për tragjedinë nuk donim ta besojmë se ka ndodhë”, theksoi nxënsja
Nusmina Pajaziti