Temperaturat momentale në vend lënë për të dëshiruar duke bërë të ditur se nga nesër në vendin tonë do të mbizotërojë cikloni i dytë.Rreshje të borës do të kemi në disa zona të vendit tonë.
Bora dhe acari do të bëj që temperaturat të ulen deri në minus zero gradë.Mot i ngjajshëm do të bëj në pjesën më të madhe të Ballkanit.