Këngëtarja shqiptare e bërë e njohur nga spektakli “DSDS” (talent show gjerman), Anita Latifi ka marrë vëmendjen e mediave gjermane pas shantazhit që i ka bërë futbollistit turk Hakan Çalhanoğlu.

Anita Latifi ne gjykate
Hakan Çalhanoğlu dhe Anita Latifi kanë qenë sot në gjykatën e Dusseldorfit ku Anita i ka mohuar akuzat. Ndërsa Çalhanoğlu ka pranuar se ka fjetur me këngëtaren, por është mbrojtur nga një shtatzëni e padëshiruar.

“Ne kemi pasur miqësi të ngushtë dhe po ashtu edhe kemi fjetur bashkë. Por unë gjithmonë kam pasur kujdes dhe jam ruajtur”, ka thënë futbollisti