Këngëtarja shqiptare Bleona Qerreti ka përfunduar sërish në faqet e para të mediave rozë ndërkombëtare dhe sërish vihet në qendër të vëmendjes prej…zhveshjes.

Ajo është fotografuar nudo në plazhet e Sardenjas në Itali.

Kjo nuk është hera e parë në fakt, që këngëtarja shqiptare shfaqet nudo në publik.