Ky është statusi i Arbanë Xharras në facebook:
“Erdogani koka çu me vra kurdë, në emër të luftës kundër “terroristëve”, njejtë sikurse Millosheviqi kur arsyetonte gjenocidin në Kosovë. Kurdët e Sirisë janë armatosur nga Perëndimi për të luftuar Shtetin Islamik- ISIS, kurse ky po i bombardon civilët kurdë me të vetmin qëllim, shfarosjen e tyre. Turqia nën regjimin e këtij dikatori po rrëshqet keqas. Ani edhe shqiptarët i kish pas permend??”
P.S Ky është qëndrim i imi personal dhe s’ka të bëjë me postin që momentalisht mbaj!