Aleanca për Shqiptarët dhe Lideri saj Ziadin Sela,njëkohësisht edhe kandidat për kreun e komununës së Strugës,

sonte në mbrëmje ka qëndruar në Ladorisht për të shpalosur programin e sja për mandatin e ardhshëm katër vjeçar.