Në kuadër të rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale, koalicioni ‘Aleancë me BESË’ ka mbajtur takim sonte në Tearcë.

Kandidati i Lëvizjes BESA për këtë komunë, Amir Elezi ka takuar përfaqësuesit e degës së Aleancës për Shqiptarët si dhe aktivitstët e të dyja partive politike.

“Fitorja jonë e madhe është fitore për të gjithë, andaj bashkohuni me ne. Me dije dhe guxim per një jetë të re”, ka shkruar Elezi në Facebook bashkangjitur me fotot e përbashkëta të koalicionit BESA-Aleanca.