Për të dytën ditë me radhë EVN-Maqedoni,i lë pa energji elektrike shumë fshatra të cilët kanë pa energji elektrike që nga dita e djeshme. Sipas raportimeve qe japin nga EVN-Strugë,thone se ekipet e rregullimit te rrjetit elektrik janë në teren.Disa banorë nga fshati Frëngovë,thonë se shtylla elektrike që nga dita e djeshme ,është e rrëzuar në mes të rrugës dhe askush nga EVN nuk ka ardhur për ta rregulluar.Raste të ngjajshme ndodhin sa herë që ka rreshje të dendura të borës.Prej muajit të kaluar,EVN-ja i i faturon shqiptarët edhe ne gjuhen shqipe,pra atë qe di të bej më mirë,është tu sjell atyre faturat e kripura në shqip.Klik.mk