Profesori universitar Arsim Sinani, përmes një statusi në rrjetin social Facebook ka pyetur publikisht Bujar Osmanin se me çka e kanë shantazhuar maqedonasit që aq lehtë hoqi dorë nga identiteti shqiptar. Profesori gjithashtu pyet se përse gjuha shqipe dhe elementet tjera shqiptare nuk janë pjesë e marrëveshjes së Prespës. TA.

Ja reagimi i plotë i profesorit universitar Arsim Sinanit