Bilall Kasami: E ardhmja e maqedonisë është vetëm si një shtet multietnik (VIDEO)

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në një intervist dhënë për TV21, ka folur për aktualitetin politikë në vend, dhe problemet që ballafaqohet Maqedonia. Duke folur për Referendumit dhe sfidave që ka vendi, Kasami theksoi se: “E ardhmja e maqedonisë është vetëm si një shtet multietnik, ashtu siç është shoqëria, përndryshe gjithmonë do të kemi kontestime të brendshme, të cilat në momente janë shumë problematike, se kontestimet e jashtme”.