Patriotizmi i rremë i politikës shqiptare

Sa herë 28 nëntori është në prag të portës, politika shqiptare vrapon të tregojë patriotizmin e saj, të organizojë pritje, përurime, aktivitete të mbushura me ngjyra e fjalime tërë pasion…

Reshje të borës në Strazhë dhe në Mavrovë

Reshjet e borës kanë filluar në Strazhë dhe në Mavrovë. Lidhja Automoto e Maqedonisë (LAMM) njoftoi se deri tash nuk ka probleme për lëvizjen e automjeteve. Ndërkohë, në Pletvar, për…

Shqiptarët ulin flamurin grek dhe vendosin atë shqiptar

Në këtë 106-vjetor pavarësie, aktivistë të “Aleancës Kuq e Zi”, kanë ndërmarrë një akt simbolik në Thesprotia, njësi rajonale e Greqisë me qytet qendror Igumenicën. Shqiptarët kanë postuar foto në…