Moti shoqëruar me rreshje.Në Mavrovë 130 litra shi në një metër katror

Reshje të shiut gjatë 24 orëve të fundit ka pasur në tërë territorin e vendit, më të rrëmbyeshme në Mavrovë, Tetovë, Llazaropole dhe Dibër. Sipas DPHM në Mavrovë janë matur 130 litra në metër katror sasi uji, në Tetovë 84, Llazaropole 75, Dibër 71, Ohër 44, Shkup 35, Kumanovë 19, Pretor 12, Krushevë dhe Topollçan 10, Prilep 7, Shkup-Petrovec 6, Kriva Pallankë 5 dhe Berovë, Shtip dhe manastir 1 litër. Temperaturat çdokund kanë qenë pozitive dhe kanë lëvizur prej katër në Tetovë dhe Llazaropole, 5 në Mavrovë, 6 në Kumanovë, Dibër dhe Berovë, 7 në Krushevë, 8 në Gjevgjeli,...

Read More